Klantverhalen HANOS

Lees de inspirerende verhalen van onze klanten

HANOS omarmt ondernemerschap. Al 45 jaar stellen wij alles in het werk om ondernemers in horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid. Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende klantverhalen gemaakt. Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst. We hebben deze klantverhalen ondergebracht in verschillende rubrieken:

Uitgelicht

Restaurant Ledeboer - Almelo

In het voormalig bankiersgebouw in Almelo voert chef Rick Blanken in restaurant Ledeboer een strak beleid. Vanuit een strenge opvoeding en het verlies van zijn moeder, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om grenzen te stellen. Hoe vindt hij die balans tussen passie voor het vak en het leven ernaast?

Lees het verhaal

Ontdek alle inspirerende verhalen:

Back to the roots

Back to the roots

In deze rubriek spreken we getalenteerde chefs en ondernemers uit alle windstreken. Zij brengen vernieuwing, verrassing en een heel eigen keukencultuur met zich mee. Van authentiek Thais en modern Grieks tot helemaal Hollands en de Franse boerenkeuken.

Lees de verhalen

ban_inp_hanos_boek_sukade_04_2001_747x498.jpg

Kiezen voor karakter

Wie kiest wordt gekozen. Dat geldt voor iedere bedrijfstak, maar voor de horeca in het bijzonder. Ondernemers die onderscheidende keuzes durven maken, weten hun gasten duurzaam aan zich te binden. In deze rubriek delen chefs hun eigen visie en verhaal en een uitgewerkt recept.

Lees de verhalen

banners_smaakmakers_747x498_schippershuis3.jpg

Jong geleerd

In deze rubriek spreken we mensen die al op zeer jonge leeftijd hun talent ontdekten en hun hart hebben gevolgd. Want iedereen heeft talent, maar niet iedereen doet er wat mee. Deze piepjonge professionals wel! Met lef en vol passie ontplooien zij hun talenten. In deze rubriek leggen ze uit hoe ze dat aanpakken.

Lees de verhalen

banners_smaakmakers_747x498_silveren_spiegel.jpg

Kies-keurig

In deze rubriek zoomen we in op belangrijke keuzes die ondernemers samen met hun klanten maken. Bewuste keuzes die leverancier en klant maken om het goede te doen. Van uitzonderlijke wijnkaart tot eigen koffieblend en van duurzame vis tot signature dish. Wat is het verhaal achter hun keuze?

Lees de verhalen

banners_smaakmakers_747x498_musetti.jpg

Kiezen voor familie

In deze rubriek zoomen we in op familiebedrijven. Wat zijn de voor- en nadelen van een familiebedrijf? Hoe verloopt de samenwerking tussen de generaties? En hoe zorg je voor een goede balans tussen traditie en vernieuwing? Ontdek de familiaire succesverhalen.

Lees de verhalen

banners_smaakmakers_747x498px_cooking_highlander3.jpg

Uitgesproken concepten

In deze rubriek passeren concepten de revue die iets heel bijzonders doen, of iets ‘simpels’ heel speciaal weten te maken. Ondernemers die durven te kiezen voor iets anders en uitblinken in originaliteit. We presenteren je de meest uitgesproken concepten, van zorg tot catering.

Lees de verhalen

ban_nws_hho_events_boenders_02_1904_747x498.jpg

Ontdek Twente

Lees meer over de Twentse topzaken zoals Hotel 't Lansink*, De Swarte Ruijter* en Landgoed De Holtweijde. Of ontdek nieuwe zaken als Joann en U Parkhotel. Neem een kijkje bij de Almelounge, waar u voetbal en dineren kunt combineren. De Twentse ondernemers hebben genoeg te vertellen.

Lees de verhalen

banners_smaakmakers_747x498_anytyme3.jpg

De Brigade

In deze rubriek vertellen chefs over hun brigade, en brigadeleden over hun chef. Een ding is zeker: het zijn allemaal bijzondere mensen. Want wie kiest voor de horeca, kiest voor een levensstijl. Dienstbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en hard werken kenmerken de bedrijfstak. Wat drijft de brigadeleden, wat maakt hun werk bijzonder en wat leren ze van elkaar?

Lees de verhalen

banners_smaakmakers_747x498_het arsenaal3.jpg

Keuze van je leven

In de rubriek ‘Keuze van je leven’ interviewen we ondernemers die een rigoureuze beslissing namen. Veel mensen dromen over een ander bestaan, maar weinigen durven ook écht het roer om te gooien. Deze ondernemers deden dat wel. Op een tweesprong in hun leven maakten zij een bewuste, radicale keuze. Eentje met grote impact op hun zakelijke en privéleven.

Lees de verhalen