Keuze van je leven

In deze rubriek interviewen we ondernemers die een rigoureuze beslissing namen. Veel mensen dromen over een ander bestaan, maar weinigen durven ook écht het roer om te gooien. Deze ondernemers deden dat wel. Op een tweesprong in hun leven maakten zij een bewuste, radicale keuze. Eentje met grote impact op hun zakelijke en privéleven.

banners_smaakmakers_747x498_het_gouden_hart.jpg

Het Gouden Hart

Bart en Mylène van der Kwast willen ouderenzorg aanbieden die in niets lijkt op de reguliere ouderenzorg. En dus gaven ze een historisch pand in Kampen een nieuwe bestemming: een zorg- en boetiekhotel met 26 woonzorgappartementen.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_tarzan_jane3.jpg

Tarzan & Jane

Ze hadden in Antwerpen een goedlopende keten van wassalons opgebouwd. Maar uitbreiden werd steeds lastiger, en het echtpaar Caroline Carpentier en Filip Struyf belandde op een tweesprong. Ze volgden hun hart en bouwden de grootste binnenspeeltuin van Europa.

Lees meer

banners_smaakmakers_747x498_smooth_brothers2.jpg

The Smooth Brothers

Soms klinkt een horecaverhaal als een sprookje. Een familie werd verdreven uit Afghanistan, vond een thuis in Nederland en veroverde het land met broederliefde en smoothies. Broers Ziki, Yama en Razi Masoud runnen samen The Smooth Brothers.

Lees meer