Kies-keurig

In deze rubriek zoomen we in op belangrijke keuzes die ondernemers samen met hun klanten maken. Bewuste keuzes die leverancier en klant maken om het goede te doen. Van uitzonderlijke wijnkaart tot eigen koffieblend en van duurzame vis tot signature dish. Wat is het verhaal achter hun keuze?

NOVO Maastricht

NOVO Maastricht

De horeca in Maastricht behoort tot de beste van Nederland. NOVO opende haar deuren in 2016 en wist binnen dit culinaire bastion een plekje te veroveren.


Lees meer

Rijnzicht

Rijnzicht

Nadat de broers Mike en Jim Cornelissen hotel-restaurant Rijnzicht overnamen, was het geen plateservice en pannenkoeken meer, maar verrassing, vernieuwing en af en toe verbijstering.

Lees meer

Silveren Spiegel

Silveren Spiegel

Wie restaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam binnenloopt, waant zich in een andere wereld. Het historische pand uit 1614 wekt een Amsterdam uit lang vervlogen tijden tot leven.

Lees meer

Sushisamba

Sushisamba

Bij Sushisamba gebruiken ze alleen de allerbeste kwaliteit vis. De gespecialiseerde sushi-chefs komen in opstand als met minder genoegen zou worden genomen.


Lees meer