Master & Class

HANOS’ productkennis wordt gevoed door onze vakspecialisten die zich er dag in dag uit in verdiepen en door onze klanten die er vol liefde en passie mee werken. In Master & Class portretteren we vier ondernemers die ons inspireren met hun voorliefde voor hun product en schetsen we samen de trends.

Visie op wijn door wijnleverancier Fourcroy

The Harbour Club & wijnleverancier Fourcroy

Sommelier Imil Ayoub van The Harbour Club heeft als geen ander zicht op de trends die de Nederlandse wijnwereld bestormen. Wijnleverancier Fourcroy vult zijn verhaal aan met hun visie op de ontwikkelingen in wijn.

Lees het verhaal

Koffie met persoonlijkheid | Restaurant Lyf’s

Restaurant Lyf’s & de koffie-experts van HANOS

Koffie is het visitekaartje tijdens een eerste kennismaking met het restaurant en de afsluiting van het zorgvuldig verzorgde diner. Daarom klopte ondernemer Theun Rooks van restaurant Lyf’s aan bij de koffie-experts van HANOS voor een eigen blend.

Lees het verhaal

Duurzame visvangst

Restaurant La Rive & Versvishandel Jan van As

In een tijd waar duurzame ontwikkeling belangrijker is dan ooit, zetten Restaurant La Rive in het Amstel Hotel en versvishandel Jan van As zich in voor het gebruik van duurzame vis.


Lees het verhaal

5 x biertrends volgens Bouwhuis

Speciaalbiercafé Nes Café & Bouwhuis Horeca & Grootverbruik

Het team van Nes Café vertelt hoe zij zorgen voor onderscheid, kwaliteit én rendabiliteit. Bouwhuis Horeca & Grootverbruik vult het verhaal aan met de laatste biertrends.

Lees het verhaal


Onze klanten aan het woord

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst. Laat u inspireren!

← Ontdek alle verhalen