Magie van het voorjaar

De magie van het voorjaar

Het is lente, de zomertijd komt eraan en de natuur kleurt steeds groener. Kortom, de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Wij noemen het De magie van het voorjaar. We willen u dit voorjaar nóg meer inspireren. Daarom organiseren we een Voorjaarsevent in onze groothandels, houden u op de hoogte over de nieuwste voorjaarstrends en laten we u weten wanneer de verse voorjaarsproducten in de schappen liggen. Natuurlijk leest u er ook meer over in onze magazines en folders. En ook in onze groothandels beleeft u de magie van het voorjaar. Bezoek uw groothandel en geniet van proeverijen en bekijk onze speciale voorjaarsaanbiedingen. Bij HANOS maken we er een verrukkelijk voorjaar van!

Bekijk ook ons vers magazine

ban_nws_koningsdag_hooghoudt_1904_747x498.jpg

Koningsdag

Het festivalseizoen gaat weer van start en de eerste grote evenementen staan voor de deur. Om u te helpen bij de voorbereidingen, hebben we alvast een selectie gemaakt van populaire producten tijdens Koningsdag.

Bekijk onze aanbiedingen

Culinaire trends

Voorjaarstrends

Het voorjaar is de tijd voor vernieuwing. Bekijk de trends die het nieuwe seizoen voortbrengt en lees meer over gastronomische concepten die de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen.

Bekijk de trends

ban_inp_magie_voorjaar_vers_voorjaar_1903_747x498.jpg

Vers voorjaar

Er is weinig smakelijker dan verse seizoensgebonden product. En dat geldt natuurlijk vooral voor groenten, fruit en vis dat de buiten de paaitijd is gevangen. Het voorjaar is dus een goed moment op uw menukaart te voorzien van verse gerechten.  

Bekijk de voorjaarsproducten

Moederdag

Moederdag

Moederdag wordt tegenwoordig steeds vaker buiten de deur gevierd, zoals met een lunch, een brunch of een diner.Dat betekent drukte in de horeca en daarom geven we enkele suggesties, die kunnen helpen om alle moeders een heerlijke dag te bezorgen.

Naar onze suggesties