Wild van het najaar!

Wij zijn wild van het najaar! De warme kleuren en volle, ronde smaken van de typische herfstingrediënten maken van elk gerecht een feest. Bij HANOS vindt u veel inspiratie voor een warme herfst.

Wild is bij ons puur wild. Nergens in Europa vindt u zo’n groot assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur. Van wild zwijn en hert tot haas en gevogelte. Bij HANOS vindt u veel meer mooie producten voor een warme herfst. Oranje pompoenen, rode bieten, crèmekleurige aardpeer en paarse radicchio geven uw gerechten kleur en smaak. Maak uw menu compleet met een bijzondere selectie houtgelagerde wijnen, bieren en whisky’s. Verwarm uw gasten na de maaltijd met een likeur op basis van noten of specerijen. Wij laten u graag zien hoe u uw gasten een sfeervolle beleving kunt geven met prachtige tafelaankleding en decoratie voor elke ruimte. Alles is geselecteerd naar uw wensen. Samen bezorgen we uw gasten een warme herfst!


Najaarsmagazine 2020

Ons nieuwste magazine boordevol inspiratie

In dit magazine vertellen we u vol enthousiasme over de plekken waar wij onze mooie producten vandaan halen, hoe onze chefs én onze klanten er typische en verrassende herfstgerechten mee maken en waarmee u die fijne najaarssfeer creëert.

Lees alles over pompoen en paddenstoelen, ultieme herfstklassiekers, alle ins en outs over de klassieke bereidingstechnieken stoven, roken en pekelen. Ga mee op reis en lees de verhalen van onze gepassioneerde leveranciers en hun producten. Lees over prachtige wijnen en wijnhuizen, pure smaak heeft altijd een verhaal. Na het lezen van dit magazine bent u vast net zo wild van het najaar als wij!

Ontdek het nieuwste magazine


Wild hert | HANOS

Wild & gevogelte

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. Onze visie is simpel: wild moet wild zijn. Nergens in Europa vindt u dan ook een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur. En daar zijn we trots op!

Naast ons verse assortiment hebben we uiteraard ook een bijzonder breed assortiment aan wildgerelateerde producten beschikbaar. Voor elke keuken en voor elke inslag bieden wij de mogelijkheid om te kunnen werken met wild en gevogelte.

 Lees alles over ons assortiment

Wild van wijn | De beste wijnen bij wild

De beste wijnen bij wild

Creëer de perfecte harmonie tussen wijn en wild! Wij selecteerden de beste wijnen voor u, passend bij verschillende soorten wild.

Lees meer

Champignons | HANOS

Champignons

Ontdek direct ons assortiment champignons of lees het verhaal van het familiebedrijf Banken Champignons een van de champignontelers van Nederland.

Lees het verhaal

Pompoen | HANOS

Pompoen

Pompoen is misschien wel de ultieme najaarsgroente. Het vruchtvlees varieert van nootachtig en kruidig tot heerljk zoet van smaak. 

Lees alles over pompoen

Najaarskazen | HANOS

Najaarskazen

De herfst is het perfecte seizoen voor romige en volle smaken. De unieke smaken van kaas, van zacht tot uitgesproken, passen hier perfect bij. Onze kaasmeester selecteerde acht mooie kazen uit verschillende streken die het uitstekend doen op een kaasplankje in het najaar.

Bekijk najaarskazen

Najaarsdesserts | HANOS

Najaarsdesserts

Patisserie met zoete en kruidige smaken past helemaal bij het warme gevoel van het najaar. Onze patissier selecteerde heerlijke kant-en-klare desserts, gemaakt met romige boter, fijne specerijen en heerlijke karamel. Perfect voor op uw herfstmenu!

Bekijk najaarsdesserts

Najaarslikeuren | HANOS

Najaarslikeuren

Een warme en kruidige likeur na een maaltijd is een heerlijke afsluiter van een gezellige avond. Onze specialisten selecteerden tien likeuren op basis van noten en specerijen. Serveer ze puur, bij de koffi e of verwerk ze in een dessert of cocktail. Warme en gelukzalige avonden gegarandeerd!

Bekijk najaarslikeuren

Bockbieren

Wanneer de herfst zijn intrede doet, weet elke bierkenner hoe laat het is: bockbier! Met zijn robijnrode tot donkere kleur is het bier goed te herkennen. Toch heeft elk bockbier zijn eigen karakter en eigenschappen, met een unieke intensiteit en herkenbare smaaknuances. In ons assortiment vindt u een ruime selectie om uw bierkaart mee te verrijken. Wij lichten een paar van onze favorieten uit!

 Lees meer over bockbieren

Davo Weizenbock | Bockbieren
Roken | HANOS

Roken

Er zijn veel verschillende manieren om rook te verwerken in uw gerechten. Klassiek warm roken of koud roken met verschillende soorten hout voor bijzondere, diepe smaken. Met een rookpistool brengt u de rook zelfs aan tafel. Met rook geeft u smaak én beleving aan uw dranken en gerechten!

Alles over roken

Stoven | HANOS

Stoven

Tijd om te stoven! Het vraagt een beetje geduld, maar stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.

Alles over stoven

Pekelen | HANOS

Pekelen

Pekelen een ouderwetse kooktechniek? Allang niet meer! Deze traditionele conserveringsmethode heeft zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Vlees en vis worden niet meer alleen gepekeld om de houdbaarheid te verlengen, maar ook om meer smaak en malsheid te geven.

Alles over pekelen

Culinaire najaarsrecepten

De herfst vraagt om heerlijk uitgebreid tafelen en gerechten met de prachtige producten die het najaar te bieden heeft. Op zoek naar culinaire inspiratie voor uw menu? Onze culinair adviseurs hebben heel veel heerlijke gerechten bereid. Zoals wilde eend met kruiden en paddenstoelen, terrine van wild zwijn of trio van wildzwijn en creme van lady's blue. Lees hieronder meer over verschillende najaarsrecepten of bekijk direct een selectie najaarsrecepten FoodXperience.

Bekijk direct alle najaarsrecepten op FoodXperience

Najaarsbladeren

Deze eetbare bladeren geven een speelse najaarstouch aan uw gerechten en amuses. Met de onderstaande materialen maakt u diverse varianten zoete en hartige smaken in allerlei kleuren.
• Strijksjabloon ‘Blad’ (62166300)
• Dubbele siliconenmal bladnerf (62166070)
• Mini knik palet (62303102)

Bekijk alle bladeren op FoodXperience

Appels & peren

Appels & peren

Het najaar betekent nieuwe appels en (stoof)peren!

Bekijk recepten

Hazelnoten

Hazelnoten

De hazelnoot is dé traktatie in onze najaarskeuken.

Bekijk recepten

Kastanjes

Kastanjes

Verras met de smaken van kastanje!

Bekijk recepten

Meer inspiratie voor het najaar

Bezoek voor meer culinaire najaarsinspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte najaarswijn voor op uw wijnkaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging