Al het moois voor een culinair najaar

Voor veel chefs is het najaar een favoriet seizoen dankzij de aanvoer van wild, najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. Het is de tijd voor uitgebreid tafelen en gerechten met de prachtige producten die het najaar te bieden heeft. Wij inspireren u daarom graag via deze pagina!

Van gevogelte onder het Label Rouge met garantie van een hoog dierenwelzijn tot wild uit eigen land; u heeft bij een ruime keuze uit smaakvolle producten die perfect op uw najaarsmenu staan. En gaat u zelf konfijten of maakt u liever gebruik van het kant-en-klare assortiment? Lees meer over mooie najaarsbereidingen op deze pagina en bekijk de mooie najaarsrecepten die ons culinair team voor u heeft gecreëerd op FoodXperience!

najaar recepten boutje
Uitgebreid assortiment wild bij HANOS

Wild

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. 

Lees alles over wild bij HANOS

Houtgerijpte dranken | wijn, bier, whiskey en specials

Heerlijk hout

Wilt u dit najaar echt uitpakken met dranken? Wij hebben een bijzonder overzicht houtgelagerende wijnen, bieren, whisky’s en specials samengesteld.

Lees meer over houtgerijpte dranken

Wild en gevogelte gegaard

Wild en gevogelte gegaard

Met ons uitgebreide assortiment aan gegaarde wild en gevogelte producten kunt u ook heel eenvoudig en snel heerlijke gerechten serveren.

Bekijk het assortiment

Culinaire najaarsrecepten

Het herfst vraagt om heerlijk uitgebreid tafelen en gerechten met de prachtige producten die het najaar te bieden heeft. Op zoek naar culinaire inspiratie voor uw menu? Onze culinair adviseurs hebben een aantal heerlijke gerechten bereid. Zoals wilde eend met kruiden en paddenstoelen, terrine van wild zwijn of trio van wildzwijn en creme van lady's blued. U vindt ze op FoodXperience.

Bekijk alle najaarsrecepten op FoodXperience

Konfijten | culinaire kooktechniek

Konfijten

Confit is een traditionele bereiding uit de Franse keuken. Of u dit nu zelf wilt doen of liever kant-en-klare gekonfijte producten koopt: HANOS heeft alles voor u in huis.

Lees meer over konfijten

Hot cocktail inspiratie

Hot Cocktails

Wie zegt dat cocktails alleen in de zomer kunnen, heeft het mis! Wij hebben een aantal heerlijke cocktails bereid om warm van te worden! Bekijk ze nu op FoodXperience!

Bekijk de Hot Cocktails

 

Label Rouge | Hoge kwaliteit gevogelte

Label Rouge

Het keurmerk 'Label Rouge' is een garantie voor goede kwaliteit en een hoge standaard in dierenwelzijn. U vindt dan ook een uitgebreid assortiment in uw groothandel!

Lees meer over Label Rouge