Ervaar het najaar

Volop inspiratie voor het najaar

Bij HANOS ervaart u de échte smaken van het najaar met gerechten die door onze chefs op unieke wijze tot leven worden gebracht. Laat uw zintuigen betoveren door fantastische herfstproducten barstensvol smaak voor een onvergetelijk najaar. Maak kennis met de passie en expertise van onze specialisten die u meenemen op een culinaire reis door dit gastronomische seizoen. Van rijke wijnen tot verrassende najaarsvruchten en van klassieke bereidingen tot fun dining. Kom naar HANOS, proef de harmonie van smaken en ervaar het najaar!

Laat u inspireren door...

Magazine najaar 2023

Inspiratiemagazine najaar 2023

De laatste dagen op een (verwarmd) terras, vertrouwde smaken die hun intrede doen en de culinaire producten van de herfst; het najaar is een seizoen van uitersten. Een seizoen met fantastische gastronomische mogelijkheden om het najaar te ervaren. Met vele (najaars)onderwerpen, aangevuld met een extra dosis seizoensrecepten, najaarstips mét foto’s en video’s, verrassende wannahaves en meer staat ons nieuwste inspiratiemagazine weer boordevol inspiratie. Ervaar met ons het najaar!

Lees het magazine

HANOS Kerstpakketten

HANOS Kerstpakketten

HANOS Kerstpakketten

Producten & trends

Producten & trends

Producten & trends

Chef & sommelier

Gastronomische creaties vergezeld door de fijnste wijnen. Dit najaar nemen we u mee op een reis door de betoverende wereld van Italiaanse klassieke wijnen, waar elke druppel een verhaal vertelt en gastronomische creaties uw zintuigen verwennen.

Ontdek de combinaties

Paddenstoelen

Het najaar is een seizoen vol kleur, smaak en heerlijke herfstgroenten. Hét ideale seizoen voor paddenstoelen, waarvan het aanbod in de herfst het grootst is. HANOS neemt u mee in de verrassende smaken, texturen, geuren én eindeloze mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

Bokbier

Wanneer de herfst zijn intrede doet, weet elke bierkenner hoe laat het is: bokbier! In ons assortiment vindt u een ruime selectie om uw bierkaart mee te verrijken. Bekijk onze uitgelichte favoriete bokbieren en herfstbieren en bekijk ons totale beschikbare aanbod bokbieren.

Ontdek het aanbod

Wild en gevogelte

HANOS is toonaangevend wat betreft wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. Nergens in Europa vindt u een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur.

Lees meer over wild

Chef's Creation

Met de producten van Chef’s Creation bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. U behoudt uw eigen signatuur én serveert in een handomdraai de lekkerste gerechten. Ook voor dit najaar zijn onze chefs voor u aan de slag gegaan.

Ontdek het aanbod

Beleving aan & op tafel

Dit najaar de dinerervaring van uw gasten compleet maken met heerlijke tafelbereidingen? Wij laten u graag zien hoe u nét dat extra stukje beleving aan tafel kunt bieden zonder concessies te doen op kwaliteit en smaak.

Laat u inspireren

Najaarsrecepten

Najaarsrecepten

Najaarsrecepten

Koken met fruit

Het najaar is hét seizoen waarin chefs kunnen excelleren vanuit ons brede aanbod fruit. Natuurlijk heerlijk in desserts, maar er is nog zó veel meer mogelijk. Onze FoodXperience chefs gingen aan de slag en inspireren u voor een najaarsmenu met fruit in een prominente rol.

Bekijk de recepten

Infused cocktails

Cocktails met gewaagde smaakcombinaties en allesbehalve alledaags: infused cocktails. Het resultaat van het perfecte samenspel tussen chef en bartender. Onze chef creëerde in de keuken een aantal infusies op basis van de smaken uit zijn keuken. Dit werd de basis voor onze bartender. Met de juiste toevoegingen van dranken en siropen werden deze infusies pas echt spectaculair. Drinkbare gerechten? Het kan!

Bekijk de cocktails

Opgerold vlees

Een groot stuk gevuld en opgerold vlees is ideaal om geportioneerd te serveren als onderdeel van uw menu. Gevuld en opgerold garen is in de mise en place perfect te verwerken. Onze chefs en slagers sloegen de handen ineen en selecteerden een vijftal ‘platen’ vlees waarmee u in uw keuken eenvoudig aan de slag kunt.

Bekijk de recepten

Groenten op het bord

Met groenten ervaren uw gasten pas écht de smaken van het najaar. Onze chefs nemen u mee in groentebereidingen en groentegarnituren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een taartpunt van boerenkool of een rollade van radicchio? Laat u inspireren!

Bekijk de garnituren

Inspiratie van vakgenoten

Inspiratie van vakgenoten

Inspiratie van vakgenoten

Het geheim achter het pefecte pizzadeeg

Met Marcel Losekoot - Pizza Academy

Wat maakt een pizza écht goed? Natuurlijk de keuze voor de saus en toppings, maar het begint toch echt bij de basis: het deeg en de bodem. Waar voldoet eigenlijk het perfecte pizzadeeg aan? We delen de specificaties van meel- en bloemsoorten, de verschillende deegsoorten van de pizzastijlen én recepten waarmee u stapsgewijs aan de slag kunt gaan. Bekijk ook zeker de twee masterclasses van Deegprofessor Marcel Losekoot van de Pizza Academy. In deel één neemt hij u mee in de theorie over meel en bloem. In deel twee volgt de praktijk over het op de juiste manier maken van deeg.

Laat u inspireren

Miso

Met Arjan Siemerink - Yama

Miso is een traditioneel Japans ingrediënt dat veel wordt gebruikt in uiteraard de Japanse keuken. Miso heeft een rijke umami smaak en wordt gebruikt als smaakmaker in soepen, sauzen, marinades en dressings. Arjan Siemerink neemt u mee in de wereld van miso. Hij legt uit wat miso is én hoe u dit toepast. Hij laat zien dat er met miso nog zóveel mogelijk is.

Laat u inspireren

Najaarsgerechten van Knorr

Met Edwin van Gent en Pascal van Loon - Unilever

Met de Knorr Professional sauzen heeft u een kwalitatieve basis voor uw gerechten. Dit zijn producten exclusief voor chefs, waarmee u tijd kunt winnen in uw keuken. De slimme basis en constante kwaliteit bieden uals chef de ruimte om je eigen signatuur toe te voegen aan gerechten. Ontdek de masterclass en de najaarsgerechten.

Bekijk masterclass


Meer inspiratie in onze vestigingen

Bezoek voor meer culinaire inspiratie voor het najaar uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten en de meest geschikte producten voor uw kaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging