Pasta par favore

Uno - due - tre

Met ons 1-2-3 pasta concept, bestaande uit pasta, sauzen en toppings, is het eenvoudig om snel pastagerechten te serveren. Kies daarbij voor verrassende toppings die bij uw signatuur passen en creëer heerlijke Italiaanse pasta’s! Maak de pasta in drie minuten warm in (gezouten) kokend water of kies ervoor om de pasta te laten garen in de saus.

1 - UNO - De pasta's

2 - DUE - De sauzen

3 - TRE - De toppings

1 + 2 + 3, onze suggesties:

ban_mag03_123_pasta_bolognese_1905_747x498.jpg

SPAGHETTI
Met gehaktballetjes en bolognese saus

• Maak de spaghetti warm de in bolognese saus.
• Bak de gehaktballetjes even aan in een pan met olie en voeg een beetje van de saus toe.
• Schep de pasta op een bord.
• Schep de balletjes met saus erop.
• Garneer de pasta met Italiaanse kaasschilfers en rucola.

ban_mag03_123_pasta_fusilli_1905_747x498.jpg

FUSILLI
Carbonara

• Maak de fusilli warm in de carbonara saus.
• Snijd de pepperoniplakjes in reepjes en meng deze door de saus.
• Schep de pasta op een diep bord.
• Strooi gebakken spekblokjes over de pasta en garneer met verse rucola, Italiaanse kaasschilfers en groene kruiden crumble.

ban_mag03_123_pasta_penne_1905_747x498.jpg

PENNE
Frutti di mare met tomaat en mascarpone

• Maak de penne warm in de tomaat mascarpone saus.
• Laat de frutti di mare ontdooien en roer deze door de saus om ze te verwarmen.
• Schep de pasta op een bord.
• Garneer de pasta met mozzarella blokjes, rucola en deli dip Picado.