Tomaat red desire

Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
34200680

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Redstar is onze leverancier van tomaten.

De Red Desire mini pruim-trostomaatjes van RedStar hebben een intens zoete en pure smaak. Het is een exclusieve tomaat van topkwaliteit. Dit maakt de RedStar Red Desire uitermate geschikt om in te zetten als ster van een gerecht, bijvoorbeeld op crostini of als ingrediënt van een piadina. De tomaten zijn duurzaam geteeld in Nederland en van de allerbeste kwaliteit.

Over RedStar

RedStar heeft in totaal negen verschillende soorten tomaten. Het is een zestig jaar oud Nederlands familiebedrijf. Sinds de start van het bedrijf is er weinig veranderd. De tomaten worden nog steeds op ambachtelijke wijze geteeld. Alles groeit puur natuur, zoals het hoort. Hommels bestuiven de gewassen op natuurlijke wijze. RedStar heeft een duurzame visie. Innovatie en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden. In de kassen wordt alleen op biologische wijze geteeld. De productverpakkingen voldoen aan alle kwaliteitseisen. Het verpakken van de tomaten gebeurt in het state-of-the-art verpakkingscentrum: rechtstreeks vanuit de kas.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 8 ºC
Maximale bewaartemperatuur 15 ºC
Bereidingsadvies Koken, roerbakken, grillen, smoren en rauw consumeren

Ingredienten en voedingswaarden info

Tomaten

Per 100 gram

Energie (kJ) 73
Energie (Kcal) 17
Eiwitten (gram) 1
Koolhydraten (gram) 2,9
- waarvan suiker (gram) 0,9
Vet (gram) 0,2
- waarvan verzadigd (gram) 0
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Vezels (gram) 1

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten