Tomaat tros

Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
34291857

Productomschrijving

Deze trostomaten zijn heerlijk fris, glanzend en rood van kleur. Trostomaten worden met tak en al geplukt. Ze zijn dan volledig aan de plant gerijpt. Deze tomaten zijn zeer geschikt als dorstlessend tussendoortje, in plakjes op een broodje gezond of rauw in een salade. Uiteraard kunnen ze ook geroerbakt, gekookt, gegrilld of gevuld worden. Zeer rijk aan onder andere vitamine C, betacaroteen en kalium.

Van den Belt tomaten

In de tuinbouwsector is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Ook de broers Jacob en Klaas van den Belt zien een grote ontwikkeling in het duurzaam ondernemen. In de Koekoekspolder, het tuinbouwgebied van IJsselmuiden, telen zij al ruim 20 jaar de lekkerste tomaten op duurzame wijze. Één van de kassen wordt bijvoorbeeld verwarmd door middel van aardwarmte.

Diversiteit in rassen is een van de belangrijkste aspecten waar Van den Belt zich op focust. Smaak en kwaliteit staan altijd voorop. Uiteraard telen zij de bekende trostomaat en losse tomaat, maar ze zijn sinds een paar jaar meer gericht op het telen van nieuwe innovatieve rassen zoals de Intense tomaat.

Over IK KOOK BEWUST

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van 'dichtbij' komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Lees meer over het IK KOOK BEWUST assortiment.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 8 ºC
Maximale bewaartemperatuur 15 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Tomaten

Per 100 gram

Energie (kJ) 91
Energie (Kcal) 22
Eiwitten (gram) 0,7
Koolhydraten (gram) 0,3
- waarvan suiker (gram) 3
Vet (gram) 0,2
- waarvan verzadigd (gram) 0,5
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0,1
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,1
Vezels (gram) 1,2
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten