Peer bio

Merk
Hanos
Verpakking
Doos 8 pak
Artikelnummer
34000050

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Naturelle is onze leverancier van groenten en fruit.

Deze biologische peer is knapperig, sappig en heeft een lichtzoete smaak. Uiteraard geschikt als handfruit, maar onder andere ook voor verwerking in salades of desserts.

Over Naturelle

Naturelle levert biologische groente en fruit. Alle producten worden geteeld, verwerkt en verhandeld met respect voor de gezondheid van mens, dier en milieu. Van kiem tot consumptie zijn de producten van Naturelle een duurzame keuze. Naturelle werkt samen met haar telers aan een gezonde toekomst door biologische teelt, reductie van de CO2-uitstoot en andere bovenwettelijke inspanningen. De biologische teelt richt zich erop de bodem en het bodemleven niet te verstoren en de kwaliteit ervan te verbeteren. Dit doet Naturelle niet alleen in de productie, maar ook met de verpakking. Er wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van composteerbare materialen van polymelkzuur (PLA). PLA is gemaakt van plantaardige grondstoffen, zoals maïs, en niet van aardolie.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC
Bereidingsadvies Pocheren, karamelliseren, bakken, inmaken, schaven, pureren, grillen, marineren, infuseren.

Ingredienten en voedingswaarden info

peer

Per 100 gram

Energie (kJ) 229
Energie (Kcal) 54
Eiwitten (gram) 0,5
Koolhydraten (gram) 11
- waarvan suiker (gram) 10,5
Vet (gram) 0,3
Vezels (gram) 2,8
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten