Komkommer klasse 2

Merk
Hanos
Verpakking
Doos 10 kilogram
Artikelnummer
34247208

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Tuinderij Vahl is onze leverancier van komkommers.

Tuinderij Vahl is een modern familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het duurzaam telen van komkommers. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn de belangrijkste speerpunten van het bedrijf. De Tuinderij haalt zijn energie uit aardwarmte en bestrijdt plagen op natuurlijke wijze.

Met komkommers kunt u eindeloos variëren. Komkommers geven gerechten een frisse en zoete smaak. Ze zijn ook erg geschikt als tussendoortje. Komkommers bevatten veel vezels, voedingsstoffen en weinig calorieën.

Aardwarmte

Aardwarmte vervangt aardgas als warmtebron. Door het gebruik van aardwarmte bespaart Tuinderij Vahl circa 80% op het gebruik van aardgas. Ook de Co2-uitstoot neemt hierdoor flink af. Het idee van aardwarmte is simpel. Onder het bedrijf wordt van 1800 meter diepte, water van ruim 70 graden opgepompt. Met dit warme water worden de kassen verwarmd. Wanneer het water is afgekoeld wordt het weer naar dezelfde diepte teruggepompt.

Specificaties

Keurmerken Ik kook bewust

Bereiden en bewaren

Ingredienten en voedingswaarden info

komkommer

Per 100 gram

Energie (kJ) 62
Energie (Kcal) 14
Eiwitten (gram) 0,6
Koolhydraten (gram) 2,2
- waarvan suiker (gram) 1,8
Vet (gram) 0,2
Vezels (gram) 0,9
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Gluten Zonder
Schaaldieren Zonder
Ei Zonder
Vis Zonder
Aardnoten en Pinda Zonder
Soja Zonder
Melk Zonder
Noten en schaalvruchten Zonder
Selderij Zonder
Mosterd Zonder
Sesam Zonder
Zwaveldioxide en Sulfieten Zonder
Lupine Zonder
Weekdieren Zonder