Paprika mix bio

Merk
Hanos
Verpakking
Zak 2 stuks
Artikelnummer
34000107

Productomschrijving

Deze paprikamix bevat een rode, gele en een groene paprika. De gele paprika heeft een zachte, zoete en frisse smaak. Gele paprika’s geven kleur aan alle gerechten. Vanwege de smaak en decoratieve eigenschappen zijn ze prima te verwerken in zowel koude als warme bereidingen.

Groene paprika’s zijn wat bitter, kruidig en pittig van smaak. Hierdoor komen ze goed tot hun recht in warme bereidingen, zoals roerbakgerechten, stoofpotten, sauzen en ovenschotels.

De rode paprika is geschikt voor zowel koude als warme gerechten. De smaak van de rode paprika kan omschreven worden als het zoete van gele en oranje paprika, gecombineerd met het kruidige van de groene paprika. Vanwege zijn zoete smaak, kan de rode paprika in vele gerechten verwerkt worden, zoals rauw in salades en verwarmt in soepen, sauzen en roerbakgerechten. De paprika is volledig rijp, knapperig en sappig.

Over Naturelle

Naturelle levert biologische groente en fruit. Alle producten worden geteeld, verwerkt en verhandeld met respect voor de gezondheid van mens, dier en milieu. Van kiem tot consumptie zijn de producten van Naturelle een duurzame keuze. Naturelle werkt samen met haar telers aan een gezonde toekomst door biologische teelt, reductie van de CO2-uitstoot en andere bovenwettelijke inspanningen. De biologische teelt richt zich erop de bodem en het bodemleven niet te verstoren en de kwaliteit ervan te verbeteren. Dit doet Naturelle niet alleen in de productie, maar ook met de verpakking. Er wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van composteerbare materialen van polymelkzuur (PLA). PLA is gemaakt van plantaardige grondstoffen, zoals maïs, en niet van aardolie.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 7 ºC
Maximale bewaartemperatuur 12 ºC
Bereidingsadvies Barbecue, grillen, marineren, poffen, roerbakken, roken, roosteren, stoven, vullen.

Ingredienten en voedingswaarden info

paprika

Per 100 gram

Energie (kJ) 109
Energie (Kcal) 26
Eiwitten (gram) 1
Koolhydraten (gram) 4,5
- waarvan suiker (gram) 3,5
Vet (gram) 0,1
- waarvan verzadigd (gram) 0
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Vezels (gram) 2
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten