Block cheddar coloured uitsnij

Merk
Hanos
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
40703631

Productomschrijving

Al decennia is de familie Heller uit het West-Engelse Nantwich een van de grootste Cheddar producenten van het Verenigd Koninkrijk. Met lokale koemelk van ruim 100 boeren maakt men dagelijks op een ambachtelijke wijze deze wereldberoemde kaas. Cheddar is uniek ten opzichte van andere kazen door middel van het cheddaring proces. Een techniek waarbij de net gevormde wrongel enkele uren rust tot er een bepaalde pH-waarde is bereikt die uiteindelijk bepalend is voor de smaak en karakter van de kaas. Deze wrongel wordt geschaafd tot vlokken en gezouten en aansluitend tot blokken geperst om zo te kunnen rijpen. De cheddar, met het bijbehorende proces, is echter niet beschermd en veelal komen de oranje plakjes smeltkaas met dezelfde naam op tafel. Probeer eens een hamburger met een plak traditional mild Cheddar, u zult versteld staan van het verschil.

Specificaties

Vetgehalte droge stof 58,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product beperkt houdbaar
Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde koeMELK, zout, microbieel stremsel, kleurstof: annatto (E160b), zuursel.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1708
Energie (Kcal) 412
Eiwitten (gram) 25
Koolhydraten (gram) 0,1
- waarvan suiker (gram) 0,1
Vet (gram) 34
- waarvan verzadigd (gram) 22
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 9
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 1
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 1,7
Cholesterol 100

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten