Plateau prestige 5 soorten

Merk
Hennart
Verpakking
Pak 840 gram
Artikelnummer
40709650

Productomschrijving

Parels in ons assortiment zijn de kazen van Hennart, onze huis-affineur uit Frankrijk. Speciaal voor u hebben we een luxe plateau geselecteerd met prachtige kazen. Deze kunt u direct gebruiken voor een kaasplankje. Het kaasplateau bestaat uit vijf verschillende soorten kazen:

• La Bonde
• Petit Langres
• Fourme d’Ambert
• St. Félicien
• Cœur de Neufchatel

HANOS en Hennart: een ge(r)affineerde combinatie

De affineurs van Hennart uit het Noord-Franse Carvin houden zich al sinds 1922 bezig met het verzamelen en affineren (rijpen) van meer dan honderd soorten Franse kaas. Dagelijks arriveren in de rijpingskelders kazen uit het hele land; zoveel mogelijk van rauwe melk (lait cru) en van de boerderij (fermier). Het rijpen van de kazen is een complex vak dat veel bekwaamheid, kennis en ervaring vereist. Niet alleen is de factor tijd van belang, ook de temperatuur, de luchtvochtigheid en de wijze van opslag. Dat alles op de juiste manier voor elke kaassoort en volgens de laatste regelgeving.

Het grote voordeel van Hennart geaffineerde kazen voor de gastronomie is dat de kaas van topkwaliteit is en op de juiste rijpheid geserveerd kan worden. U heeft er dus geen omkijken meer naar.

Specificaties

Land Frankrijk
Vetgehalte droge stof 19,09
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit rauwe melk

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Bonde fermière: Rauwe geitenMELK, zout, fermenten, plantaardig houtskool, stremsel. Petit Langres AOP: Gepasteuriseerde koeMELK, zout, MELKzuurbacterieen, korstkleurstof: annatto, stremsel. Fourme d'Ambert AOP: Gepasteuriseerde koeMELK, zout, MELKzuurbacterieen, plantaardig stremsel, specifieke smaak: Penicillium Roqueforti. Saint Félicien: Gepasteuriseerde koeMELK, gepasteuriseerde ROOM, zout, MELKfermenten, stremsel. Cœur de Neufchatel AOP fermier: Rauwe koeMELK, zout, MELKfermenten, stemsel, penicillium.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1288
Energie (Kcal) 311
Eiwitten (gram) 17,8
Koolhydraten (gram) 1,4
Vet (gram) 26,3
- waarvan verzadigd (gram) 19,09
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 2

Allergie-informatie info

Melk
Met
melk