Roquefort gar/export uitsnij

Merk
Hanos
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
40739700

Productomschrijving

Roquefort wordt gemaakt van volle rauwe schapenmelk en daarna vermengd met penicillium roqueforti, de blauwschimmel die deze kaas mede zijn volle smaak en kleur geeft. De kaas rijpt gemiddeld vier tot negen maanden in de eeuwenoude Combalou grotten in het Zuid-Franse plaatsje Roquefort-Sur-Soulzon. Het klimaat in deze grotten is mede bepalend voor de prachtige ontwikkeling van de blauwgroene schimmel en maakt deze kaas uniek in zijn soort.

Specificaties

Vetgehalte droge stof 55,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit rauwe melk
AOC certificering Aop

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies Gekoeld bewaren bij maximaal 4c

Ingredienten en voedingswaarden

Rauwe schapenMELK, zout, zuursel, stremsel, penicillium roqueforti.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1496
Energie (Kcal) 361
Eiwitten (gram) 19
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 31,7
- waarvan verzadigd (gram) 22,5
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 7,4
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,9
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 3,7

Allergie-informatie

Tarwe Zonder
Rogge Zonder
Gerst Zonder
Haver Zonder
Spelt Zonder
Kamut Zonder
Gluten Zonder
Schaaldieren Zonder
Ei Zonder
Vis Zonder
Aardnoten en Pinda Zonder
Soja Zonder
Melk Met allergenen
Amandelen Zonder
Hazelnoten Zonder
Walnoten Zonder
Cashewnoten Zonder
Pecannoten Zonder
Paranoten Zonder
Pistachenoten Zonder
Macadamianoten Zonder
Noten (schaalvruchten) Zonder
Selderij Zonder
Mosterd Zonder
Sesam Zonder
Zwaveldioxide en Sulfieten Zonder
Lupine Zonder
Weekdieren Zonder
Lactose Met allergenen
Cacao Zonder
Glutamaat (E620 - E625) Zonder
Kippenvlees Zonder
Koriander Zonder
Mais Zonder
Peulvruchten Zonder
Rundvlees Zonder
Varkensvlees Zonder
Wortel Zonder