Stracciatella cuor di burrata

Merk
Saporosa
Verpakking
Tray 200 gram
Artikelnummer
40704870

Productomschrijving

Burrata stracciatella wordt gemaakt door eerst mozzarella kaas te bereiden. De mozzarella wordt vervolgens fijngesneden of gescheurd en vermengd met verse room. Deze romige mozzarella, het hart van burrata, is waanzinnig lekker. Het wordt ook wel ‘hartige slagroom’ genoemd. Heerlijk als crème bij geroosterde groentes of gecombineerd met een carpaccio van gele en groene courgettes, een beetje pesto, zonnebloempitten en dragon in een voorgerecht.

Specificaties

Land Italie
Vetgehalte droge stof 44,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk
Thema Flammkuchen toppings

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product beperkt houdbaar
Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 4 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

MELK, ROOM, zout, stremsel, zuurteregelaar: E330.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1017
Energie (Kcal) 245
Eiwitten (gram) 14
Koolhydraten (gram) 2,3
- waarvan suiker (gram) 2,3
Vet (gram) 20
- waarvan verzadigd (gram) 13
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0,7
Polyolen 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Met
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten