Kaltbach creamy and tasty uitsnij

Merk
Hanos
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
40700732

Productomschrijving

De Santenberg grot in het Zwitserse Kaltbach ligt aan de rand van het idyllische Wauwiler Mooses in het kanton Luzern. De grot wordt sinds 1953 gebruikt om kaas te laten rijpen. Het klimaat in de grot is bijzonder geschikt voor de opleg en rijping van kaas en zorgt voor de zeer bijzondere smaak. Het klimaat in de grot is - met een luchtvochtigheid van 94% en een temperatuur tussen de 10 en maximaal 12,5°C - het gehele jaar door gelijk. Kaltbach Creamy is een kaas van volle koemelk en heeft een volle smaak. Door de toevoeging van Zwitserse room krijgt deze halfharde kaas een buitengewoon zachte en romige textuur. Door de natuurlijke rijping in de grot van Kaltbach en het kruidige aroma is deze kaas echt een smaakbelevenis.

Specificaties

Vetgehalte droge stof 56,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1ºC
Maximale bewaartemperatuur 7ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde koeMELK, bacterieculturen, stremsel, zout.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1640
Energie (Kcal) 394
Eiwitten (gram) 21
Koolhydraten (gram) 1
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 34
- waarvan verzadigd (gram) 20,4
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 8
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 1,7
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 1,8
Cholesterol 102

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten