Ossekop kaas witflora uit oss

Verpakking
Stuks 175 gram
Artikelnummer
40400655

Productomschrijving

Een heerlijke camembert van Hollandse bodem, uit Oss. De Witte Ossekop wordt gemaakt in de kaasmakerij van boer Spierings met gepasteuriseerde melk van eigen koeien. Het Brabantse witflora-kaasje is geïnspireerd op de traditionele Franse Camembert en heeft een romig en vol karakter. De structuur wordt tijdens de rijping steeds zachter en romiger.

Specificaties

Land Nederland
Vetgehalte droge stof 50,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

KoeMELK, stremsel, zuursel, zout, zoutzuur

Per 100 gram

Eiwitten (gram) 25
Koolhydraten (gram) 1
Vet (gram) 33
Zout (gram) 2

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten