Oudwijker fiore bloem

Merk
Oudwijker
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
40403140
per kaas à 2 kilogram
Geldig van 10-06-2024 t/m 23-06-2024
20,90 15,95
per kilogram

Productomschrijving

Een roodflora kaas naar traditioneel Taleggio recept, maar wel van Nederlandse koemelk, dat maakt de kaas zo bijzonder! Mooi van buiten, spannend van binnen.

Oudwijker - Nederlandse kaas met Italiaanse roots

Oudwijker kazen worden gemaakt in de kaasmakerij in het Utrechtse Lopikerkapel. De locatie is een lust voor het oog en in vijf jaar tijd is er een prachtig assortiment aan kazen ontstaan. Het ambacht hebben de eigenaren geleerd van kaasmaker Cesare Ribolzi, uit het Italiaanse Osmoto. De volle, rijke melk komt van boerderij Brienenhof in Cothen, waar de koeien grazen op de sappige weides aan het riviertje de Kromme Rijn. De Oudwijker kazen rijpen allemaal op een natuurlijke wijze, dus het spel van zuurgraad, temperatuur en luchtvochtigheid is een hele kunst, maar wordt met veel kunde en passie gespeeld. Dit proeft u ook terug in de uitgesproken smaken en culturen van de Oudwijker kazen. Men is erin geslaagd om naar Italiaanse voorbeeld unieke kazen te maken.

Specificaties

Land Nederland
Vetgehalte droge stof 48,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk
Gezien in Courant 12

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde koeMELK, stremsel, zuursel, rijpingscultuur, zout.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1263
Energie (Kcal) 305
Eiwitten (gram) 17,3
Koolhydraten (gram) 0,9
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 26,5
- waarvan verzadigd (gram) 17,8
Zout (gram) 2,3

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten