cab_001005001_kaas_buitenlandse_kaas_174x283.jpg

Buitenlandse kaas

cab_001005002_kaas_nederlandse_kaas174x283.jpg

Nederlandse kaas

Van Hollandse kaas tot Italiaanse gorgonzola of Spaanse Cabrales

In het online assortiment Hollandse kaas, maken we onderscheid tussen o.a. raspkaas, boerderijkaas, verse kazen, Goudse kaas en smeltkaas. Maar HANOS laat zich niet tegenhouden door de landsgrenzen. We hebben er onze missie van gemaakt om een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen aan te kunnen bieden. Rechtstreeks geïmporteerd. Verse gorgonzola uit Italië? Heerlijke Deense kazen als Danish Blue of liever een Spaanse Cabrales? Geen probleem, bij HANOS zijn ze ook online verkrijgbaar. In de productcategorie Buitenlandse kaas hebben we o.a. Engelse & Ierse kazen, Spaanse, Belgische, Zwitserse en Griekse kazen.

Kazen met het HANOS-label

Voor de prijsbewuste horecaondernemer, bieden we een hele selectie kazen onder het eigen HANOS-label aan. Dezelfde hoge kwaliteit, tegen een vriendelijke prijs.

Maak een keuze uit ons uitgebreide kaasassortiment

In onze groothandels vindt u een compleet en smaakvol assortiment kazen van een diverse herkomst. Selecteer hierboven de gewenste kaasspecialiteit(en) en bestel deze eenvoudig online.
Kennismaken met ons kaasassortiment? U vindt elke twee weken een ander product om te proeven op onze proeftafel op de kaasafdeling.