Kalfssucade aged zwarte peper sous vide

Merk
Vd zee
Artikelnummer
30804660
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020
22,95
per kilogram

Productomschrijving

Deze kalfssukade is zacht gegaard, licht gepekeld en op smaak gebracht met gefermenteerde zwarte peper. Door de sous-vide bereiding is deze kalfssukade mooi egaal roze van kleur en enorm mals.



De kalfssukade komt uit de schouder van het kalf en is een mager stuk vlees met een klein vetrandje en heerlijk fijn vleesdraadje.

Sous-vide gegaarde producten

Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!

Ook interessant voor u

Specificaties

Gezien in het Thuismenu actie

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Kalfsvlees 83%, water, zout, conserveermiddel: E250, black pepper kruidenmix 3% (plantaardige olie (koolzaad), specerijen, zeezout, plantaardig vet (palm), zout, tomatenpoeder, gefermenteerde peper (peper, zeezout), suiker, extracten (kruiden)).

Per 100 gram

Energie (kJ) 664
Energie (Kcal) 159
Eiwitten (gram) 17,1
Koolhydraten (gram) 0,3
- waarvan suiker (gram) 0,2
Vet (gram) 9,9
- waarvan verzadigd (gram) 3,3
Vezels (gram) 0,56
Zout (gram) 0,97

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten