Kalfswang geport. sous vide gegaard

Merk
Vd zee
Artikelnummer
30804630

Productomschrijving

De zeer zachte structuur van kalfswang wordt bevorderd door de langzame sous vide garing. Door de slowcook bereiding blijven alle smaken, aroma’s en sappen beter behouden.





Kalfswang is zacht van structuur aangezien het een veelgebruikte spier is die veel bindweefsel bevat.

Sous-vide gegaarde producten

Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!

Specificaties

Gezien in het Thuismenu actie

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

kalfsvlees 91%, water, smaakmiddel (zetmeel, glucosestroop, stabilisator: E500, E331, aroma, dextrose), zout

Per 100 gram

Energie (kJ) 422
Energie (Kcal) 99,9
Eiwitten (gram) 20
Koolhydraten (gram) 1,37
- waarvan suiker (gram) 0,08
Vet (gram) 1,54
- waarvan verzadigd (gram) 0,54
Vezels (gram) 0,05
Zout (gram) 1,03

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten