Paddenstoelensaus culinair sous vide
Productomschrijving
Sous-vide bereide paddenstoelensaus.
Sous-vide gegaarde producten
Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 1 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 7 ºC |
Water, koksroom (room (MELK), zetmeel), champignon 18%, champignonsaus 15% (water, plantaardige olie (palm, raapzaad), ui, EIgeel, gemodificeerd maiszetmeel, magere MELKpoeder, zout, suiker, champignon, aroma, verdikkingsmiddel: E412, E415, geconcentreerd champignonsap, maltodextrine, extracten (gerstemout (GLUTEN), gist)), basissaus (water, kalfsfond (kalfsfond (water, kalfsfond (kalfsbouillon, extracten (gist), tomatenconcentraat, glucose, aardappel maltodextrine, zout, extracten (ui, wortel, champignon, knoflook), verdikkingsmiddel: E471, natuurlijk aroma)), gemodificeerd maiszetmeel, honing, varkensgelatine, verdikkingsmiddel: E472c, E471, E472b), gevogelte fond (water, kippenfond (extracten (kip, gist), maltodextrine, kippenvet, zetmeel, zout, groentenextracten (ui, wortel), citroensap, kruidenextracten (peper, curcuma, lavas)), gemodificeerd maiszetmeel, varkensgelatine, verdikkingsmiddel: E472c, E471, E472b), vleesjus (gemodificeerd aardappelzetmeel, aroma, maltodextrine, zout, suiker, plantaardige
Energie (kJ) | 430,41 |
Energie (Kcal) | 105,16 |
Eiwitten (gram) | 1,55 |
Koolhydraten (gram) | 4,36 |
- waarvan suiker (gram) | 1,39 |
Vet (gram) | 8,74 |
- waarvan verzadigd (gram) | 4,14 |
Vezels (gram) | 0,47 |
Zout (gram) | 0,91 |