Runder bavette sous vide gegaard

Merk
Van der zee
Verpakking
Geportioneerd
Artikelnummer
30804620
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Sous-vide gegaarde runderbavette. Door de sous-vide bereidingswijze zal de runderbavette nooit te ver doorgebakken of te rauw zijn, maar blijft alle smaak en vocht behouden.



De bavette komt van de flank van het rund en is een stevig stuk vlees met een lange, grove draad. Voor het beste resultaat snijd u de bavette tegendraads in dunne stukjes.

Sous-vide gegaarde producten

Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!

Ook interessant voor u

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Rundvlees 100%, plantaardige olie (koolzaad), specerijen, zeezout, plantaardig vet (palm), zout, tomatenpoeder, gefermenteerde peper, 1% (peper, zeezout), suiker, extracten (kruiden).

Per 100 gram

Energie (kJ) 1040
Energie (Kcal) 249
Eiwitten (gram) 16,3
Koolhydraten (gram) 1,23
- waarvan suiker (gram) 1,08
Vet (gram) 20,3
- waarvan verzadigd (gram) 9,43
Vezels (gram) 0,12
Zout (gram) 1,01

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten