Salade oude kaas 50gr portion pack

Merk
Johma
Verpakking
Tray 12 bak
Artikelnummer
40001520

Productomschrijving

Kaassalade gemaakt van 14 maanden traditioneel gerijpte kaas. De krachtige smaak van deze kaas geeft de salade extra pit.

Over Johma oet Twente

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit hun keuken. Bij het maken van de salades is er maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn. Daarom gebruiken zij alleen de beste ingrediënten voor hun salades. Om de lekkerste te blijven, nemen zij hun consument en klant erg serieus. Daarom onderzoeken ze de wensen en behoeften van klanten en vertalen die kennis door naar nieuwe en verrassende producten.

Geschiedenis van Johma

Het verhaal van Johma begint in 1968 toen oprichters Johan en Martin een saladebedrijfje begonnen in een garage in Glanerbrug (gem. Enschede). Een bedrijfsnaam was snel gevonden door beide voornamen te combineren. De eerste afnemers waren slagers en kleine supermarkten in het oosten van het land.

Al vanaf het begin zat de groei er goed in. Midden jaren ’70 had de afzet zulke vormen aangenomen dat huisvesting op een grotere locatie nodig was. Die werd gevonden in Losser, enkele kilometers verderop. Onder een andere directie zette de groei vanaf midden jaren ’80 door. In deze jaren werd ook het bekende deuntje “salades van Johma, verrassende lekkere salades” gelanceerd.

Met een eigen Twentse werkwijze (sympathiek, hardwerkend, eerlijk) heeft Johma in de jaren erna vele innovaties gelanceerd. Onder de naam ‘Johma oet Twente’ presenteren zij met gepaste trots hun roots.

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: koolzaadolie, 27% oude kaas ({koemelk}, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel [natriumnitraat], kleurstof [annatto norbixine]), water, natuurazijn, suiker, bieslook, gepasteuriseerd {eigeel}, gemodificeerd zetmeel, specerijen ({mosterd}), zout, gistpoeder, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, xanthaangom), maltodextrine, natuurlijke aroma's, kleurstof (carotenen), voedingszuur (melkzuur).

Per 100 gram

Energie (kJ) 1841
Energie (Kcal) 446
Eiwitten (gram) 8,3
Koolhydraten (gram) 5,3
- waarvan suiker (gram) 3,1
Vet (gram) 43,3
- waarvan verzadigd (gram) 9,4
Vezels (gram) 0,3
Zout (gram) 1,5
Cholesterol 70

Allergie-informatie info

Aardnoten
Kan sporen bevatten van
aardnoten
Ei
Met
ei
Gluten
Kan sporen bevatten van
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Met
mosterd
Noten
Kan sporen bevatten van
noten
Schaaldieren
Kan sporen bevatten van
schaaldieren
Selderij
Kan sporen bevatten van
selderij
Sesam
Kan sporen bevatten van
sesam
Soja
Kan sporen bevatten van
soja
Vis
Kan sporen bevatten van
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten