Fruit pectin nh

Merk
Sosa
Verpakking
Pot 500 gram
Artikelnummer
25224960

Productomschrijving

Pectine om vruchtbestanddelen te verdikken of te laten geleren. Ideaal te gebruiken voor het maken van ‘glossy’ gelei (nappage). Werkt goed met fruit dat suiker en citroenzuur bevat, anders minimaal 40% suiker toevoegen met een beetje citroenzuur poeder. De gel smelt tussen de 40°C en 60°C en is regenereerbaar.

Over Sosa Ingredients SL

Sosa Ingredients SL is een van de toonaangevende producenten van hoogwaardige ingrediënten voor gastronomie en gebak in Spanje. Het bedrijf is in 1967 begonnen als een familiebedrijf dat handgemaakte koekjes en traditionele Catalaanse kerstproducten produceert. Beetje bij beetje introduceerde Sosa de nu beroemde ingrediënten voor ijs, noten, gevriesdroogde producten, texturizers, natuurlijke plantenextracten, natuurlijke aroma's en nog veel meer.

Specificaties

Keurmerken Kosher
Halal

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Verdikkingsmiddel: geamideerde pectine (E440ii), stabilisator: dinatriumdifosfaat (E450i), dextrose, zuur: tricalciumfosfaat (E341iii).

Per 100 gram

Energie (kJ) 670
Energie (Kcal) 160
Eiwitten (gram) 2
Koolhydraten (gram) 12
- waarvan suiker (gram) 12
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Vezels (gram) 54
Zout (gram) 19,5

Allergie-informatie info

Aardnoten
Kan sporen bevatten van
aardnoten
Ei
Kan sporen bevatten van
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Kan sporen bevatten van
melk
Mosterd
Kan sporen bevatten van
mosterd
Noten
Kan sporen bevatten van
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Kan sporen bevatten van
selderij
Sesam
Kan sporen bevatten van
sesam
Soja
Kan sporen bevatten van
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Kan sporen bevatten van
zwavel en sulfieten