Gellan gelificacion

Merk
Texturas
Verpakking
Pot 400 gram
Artikelnummer
25200051
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Geleermiddel afkomstig van fermentie van de bacterie Spinghomonas Elodea. Geeft een stevige gel die hoge temperaturen kan verdragen. Lost op bij ca. 90°C. Smelt niet meer na zetting, is dus niet door verwarming weer vloeibaar te krijgen.

Basis: tussen de 5 en maximaal 26 gram per liter.
Gebruik: Koud toevoegen en al roerend tot kookpunt brengen (boven de 90°C) Giet uit en laat hard worden om verder te gebruiken. Suiker in de massa laat gellan beter werken.

Ingredienten en voedingswaarden info

Stabilizer: 100% Goma Gellan (E-418)

Per 100 gram

Energie (kJ) 704
Energie (Kcal) 168
Eiwitten (gram) 1
Koolhydraten (gram) 82
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 0,5

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Kan sporen bevatten van
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten