Transglutaminase

Merk
Ajinomoto
Verpakking
Zak 1 kilogram
Artikelnummer
25239716

Productomschrijving

De werkzame stof in Unique Enzyme is transglutaminase, een enzym dat zowel dierlijke als plantaardige eiwitten met elkaar kan verbinden. Unique enzyme kan worden gebruikt als 'vleeslijm' om verschillende stukken vlees met elkaar te verbinden, maar is ook geschikt voor gebruik met verschillende producten, bijvoorbeeld een mix van groenten en vlees of vis.

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 5 ºC
Bereidingsadvies 1g Unique Enzyme met 100g product resulteert in 101g geplakt productunique enzyme verknoopt eiwitten met elkaar

Ingredienten en voedingswaarden info

NATRIUM CASEÏNAAT, maltodextrin, transglutaminase.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1590
Energie (Kcal) 374
Eiwitten (gram) 52,3
Koolhydraten (gram) 39,5
- waarvan suiker (gram) 0,5
Vet (gram) 0,8
- waarvan verzadigd (gram) 0,4
Zout (gram) 2,5

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten