In deze categorie vindt u alles voor moderne kooktechnieken, ook wel moleculair koken: het toepassen van wetenschap op de bereidingswijze in de keuken. Met het merk Texturas kunnen diverse moderne kooktechnieken toegepast worden zoals sferificatión, geleren en emulgeren. Een andere grote speler op de markt van het moleculair koken, is het Spaanse Sosa. Alle producten zijn van natuurlijke herkomst. Bezoek ook uw HANOS groothandel voor een deskundig advies over de mogelijkheden van de moderne kooktechnieken.

131 producten gevonden
TOMATEN CRUMBLE

Tomaten crumble

Jordà25213200

GEROOSTERDE UIEN CRUMBLE
11,00

per pot 175 gram

GELCREM HOT

Gelcrem hot

Sosa25203978

FEIN TEXTUR

Fein textur

25237816

MAIS GEVRIESDROOGD

Mais gevriesdroogd

Lyo sabores25200784

YOPOL SURPRISES

Yopol surprises

Texturas25200668

CRUMIEL SURPRISES

Crumiel surprises

Texturas25200622

CRUTOMAT SURPRISES

Crutomat surprises

Texturas25200659

GLUCO SFERIFICACION

Gluco sferificacion

Texturas25200604

ALGIN SFERIFICACION

Algin sferificacion

Texturas25200033

SORBITOL LIQUID

Sorbitol liquid

Sosa25206980

IOTA GELIFICACION

Iota gelificacion

Texturas25200088

MALTO SURPRISES

Malto surprises

Texturas25200613

TRANSGLUTAMINASE

Transglutaminase

Ajinomoto25239716

AIR BAG FLOUR

Air bag flour

Sosa25236817

CALCIC SFERIFICACION

Calcic sferificacion

Texturas25200024

GELLAN GELIFICACION

Gellan gelificacion

Texturas25200051

SUCRO EMULSIFICACION

Sucro emulsificacion

Texturas25200131

ULTRATEX 3

Ultratex 3

Sosa25245970