Brustiek wit

Bakkerij Bussing

Merk
Bussing
Verpakking
Zak 400 gram
Artikelnummer
41402875
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is een heerlijk krakend vers rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De 48 uur durende rijs geeft dit brood een spekkige open kruim met veel smaak.

Over Bakkerij Bussing

Al vele generaties, sinds 1899, bakt Bakkerij Bussing heerlijke broodcreaties. Het bedrijf begon klein, maar groeide in de jaren zeventig al gauw uit haar jas. Dit kwam doordat Bussing haar eerste stappen zette in een grote markt: die van de horeca groothandels. Vanuit het geavanceerde bedrijfspand bakken zij brood voor heel Nederland en België. Het brood van Bussing is knapperig, geurig en zeer smaakvol. De finesse zit in de beheersing van het ambacht, die van generatie op generatie over is gegaan.

Specificaties

Keurmerken Lactose Vrij
Kenmerken Vegetarisch
Veganistisch
Bewaarconditie Diepvries

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na ontdooien diepvriesproduct niet meer opnieuw invriezen
Minimale bewaartemperatuur -25 ºC
Maximale bewaartemperatuur -18 ºC
Bereidingsadvies afbakadvies: 12-14 minuten bij 200° tot 220°C

Ingredienten en voedingswaarden info

TARWEbloem, water, zout, gist, ROGGEbloem, rijstgries, TARWEgluten, enzymen(TARWE), ROGGEmoutmeel, gistextract, Plantaardige Olie(raapzaad).

Per 100 gram

Energie (kJ) 847,87
Energie (Kcal) 202,51
Eiwitten (gram) 6,56
Koolhydraten (gram) 41,98
- waarvan suiker (gram) 0,59
Vet (gram) 0,6
- waarvan verzadigd (gram) 0,12
Vezels (gram) 0,92
Zout (gram) 1,19

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Met
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten