Spa reine 75cl glas

Merk
Spa
Verpakking
Krat 12 fles
Artikelnummer
2109580

Productomschrijving

Spa Reine, ook wel Spa Blauw genoemd, is uiterst zuiver en mineraalarm water. Dit komt door de unieke ondergrondse reis die het water maakt. Dat Spa Reine zeer mineraalarm is, is te zien aan het residu wat overblijft na verdamping van het water: slechts 33 milligram per liter. Het water heeft een extreem laag zoutgehalte en is gezond voor iedereen. Deze krat bevat 12 flessen van een 0,75liter.

Over Spa

Spa is uiterst zuiver natuurlijk mineraalwater. Spa water maakt een ondergrondse reis van drie tot vijf jaar lang voordat deze gebotteld wordt. Tijdens deze reis krijgt spa zijn unieke mineraalarme samenstelling. Dit zorgt voor de zachte smaak van het water. Spa wordt gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Doordat het gebied zo zuiver is, is Spa water van topkwaliteit. Spa doet er daarom alles aan de natuur te beschermen zodat het water zuiver en puur blijft. Spa heeft een onuitputtelijke bron, namelijk regen.

Sinds 1583 wordt er al Spa al gebotteld en geëxporteerd. Van over de hele wereld kwamen welgestelden naar het stadje Spa om de heilzame werking van het water te ervaren. Niet alleen om te drinken, maar ook om in te baden. Tsaar Peter de Grote, Victor Hugo en de Belgische Koningin Marie-Henriëtte waren geregeld in Spa te gast. Naar Koningin Marie-Henriëtte werd zelfs lange tijd een van de waters vernoemd. Spa Marie-Henriëtte: van nature licht bruisende water.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 4 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC
Bereidingsadvies koel serveren

Ingredienten en voedingswaarden info

Analyse (mg/l):Ca: 5Mg: 2Na: 3K: 0,5CI: 5SO4: 4NO3: 1,5HCO3: 17SiO2: 7pH: 6Droogrest: 38 mg/l

Allergie-informatie info