Esprit amandel

Merk
Van wees
Verpakking
Fles 20 centiliter
Artikelnummer
33052152
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Het stoken van amandelen valt of staat met de kwaliteit van amandelen. Voor deze amandel esprit van Van Wees worden de beste en verschillende soorten amandelen uit Spanje gebruikt. Verse amandelen die verwerkt worden in bonbons, crèmes, mousse, bavaroise, ijs of warme gerechten worden vaak snel overheerst door de massa eromheen. Van Wees amandel esprit geeft uw producten met amandelen een beetje extra ondersteuning, waardoor de minder geoefende proever op natuurlijke wijze van de pure, subtiele amandelsmaak kan genieten. Door de hoge concentratie is slechts een kleine hoeveelheid nodig. Patissiers, ijsbereiders of chocolatiers bereiken met enkele druppels van Van Wees Esprit grootse effecten.

Esprit is een zeer goede én natuurlijke smaakmaker, zónder toevoegingen. De toepassing voor patisserie is geweldig, omdat alcohol ook nog eens conserveert. Esprits bevatten uitsluitend de allerfijnste geuren en smaken, omdat de grovere bestanddelen (waaronder de bittere) achterblijven in de distilleerketel.

Over A. van Wees distilleerderij de Ooievaar

Distilleerderij De Ooievaar is de enige overgebleven ambachtelijke distilleerderij in Amsterdam en is gevestigd in het hart van de Jordaan. De distilleerderij wordt bestierd door Fenny van Wees. De kennis en kunde die Fenny heeft over distilleren is van generatie op generatie doorgegeven. Het was Fenny’s vader Cees van Wees die esprits nieuw leven inblies op verzoek van toppatissier Pieter Booij van het bekende patisseriebedrijf Huize van Wely.

Specificaties

Land Nederland