Actie

Grand marnier rood

Franse likeur

Merk
Grand marnier
Verpakking
Fles 70 centiliter
Artikelnummer
6395055
per colli à 6 fles
Geldig van 15-07-2019 t/m 28-07-2019
23,95 18,95
per fles

Productomschrijving

Grand Marnier is een authentieke likeur met stijl en charme. Het is een vermenging van de beste cognac en Caribische sinaasappelschillen. De kleur is helder topaas, met goud en ambertinten. Grand Marnier heeft een complexe neus van oranje bloemen, gecombineerd met geuren van gedroogde sinaasappelschillen en toffee. Door de cognac is de sinaasappelsmaak versterkt en de likeur bevat hinten van sinaasappelmarmelade en hazelnoten. De finish is lang en harmonieus met een middellange en zachte afdronk. Het product rijpt langzaam in eikenhouten vaten.

Drinksuggestie

Met Grand Marnier kunt u een heerlijke Grand Ginger creëren. Doe 35 ml. Grand Marnier in een glas en vul deze aan met Ginger Ale. Voeg vervolgens 1 partje geperste limoen toe en geniet.

Achtergrondinformatie

Grand Marnier is al meer dan 150 jaar geleden ontstaan. Het is een authentiek familiebedrijf. De distilleerderij wordt nog steeds gerund door de Marnier-Lapostolle familie. Grand Marnier heeft haar bekendheid gekregen in chic, feestelijk en extravagant Parijs. Een tijd dat beroemdheden kunstenaars en ‘Tout Paris’ feest vierden.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 17 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC
Bereidingsadvies Grand Marnier Rouge mixes perfectly into Grand cocktails- such as the Grand Sidecar but also shines on its own.

Ingredienten en voedingswaarden info

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten