Grand marnier rood

Franse likeur

Merk
Grand marnier
Verpakking
Fles 70 centiliter
Artikelnummer
6395055

Productomschrijving

Grand Marnier is een authentieke likeur met stijl en charme. Het is een vermenging van de beste cognac en Caribische sinaasappelschillen. De kleur is helder topaas, met goud en ambertinten. Grand Marnier heeft een complexe neus van oranje bloemen, gecombineerd met geuren van gedroogde sinaasappelschillen en toffee. Door de cognac is de sinaasappelsmaak versterkt en de likeur bevat hinten van sinaasappelmarmelade en hazelnoten. De finish is lang en harmonieus met een middellange en zachte afdronk. Het product rijpt langzaam in eikenhouten vaten.

Drinksuggestie

Met Grand Marnier kunt u een heerlijke Grand Ginger creëren. Doe 35 ml. Grand Marnier in een glas en vul deze aan met Ginger Ale. Voeg vervolgens 1 partje geperste limoen toe en geniet.

Achtergrondinformatie

Grand Marnier is al meer dan 150 jaar geleden ontstaan. Het is een authentiek familiebedrijf. De distilleerderij wordt nog steeds gerund door de Marnier-Lapostolle familie. Grand Marnier heeft haar bekendheid gekregen in chic, feestelijk en extravagant Parijs. Een tijd dat beroemdheden kunstenaars en ‘Tout Paris’ feest vierden.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies Bewaren op donkere plaats bij kamertemperatuur

Ingredienten en voedingswaarden info

Allergie-informatie info

Gluten Zonder
Schaaldieren Zonder
Ei Zonder
Vis Zonder
Aardnoten en Pinda Zonder
Soja Zonder
Melk Zonder
Noten en schaalvruchten Zonder
Selderij Zonder
Mosterd Zonder
Sesam Zonder
Zwaveldioxide en Sulfieten Zonder
Lupine Zonder
Weekdieren Zonder