Sloane's gin

Uitzonderlijk zacht

Merk
Sloane's
Verpakking
Fles 70 centiliter
Artikelnummer
6380536

Productomschrijving

Sloane’s Gin is een uitzonderlijk zachte gin van de allerhoogste kwaliteit. Deze gin is heerlijk fris van smaak en kenmerkt zich door het unieke productieproces. De negen botanische kruiden worden ieder apart gedistilleerd en een maand lang te rusten gelegd. Vervolgens worden deze individuele distillaten in exact de juiste hoeveelheden samengevoegd om tot de meest bijzondere gin ooit te komen. De gin bestaat onder andere uit verse citrusvruchten uit Spanje, jeneverbessen en iriswortel uit Italië, koriander uit Marokko, engelwortel, kardemompeulen en zoethout uit India en vanillebonen uit Madagaskar. Het alcoholpercentage van Sloane's Gin is 40%.

Drinksuggestie

Maak een heerlijke ‘Dutch Courage’. Schenk 5 ml. Aperol in een mengbeker over ijsblokjes. Gebruik hiervoor een martiniglas. Schud vervolgens 50 ml. Sloane’s Gin, 15 ml. Antica Formula Vermouth en 5 ml. Mandarine Napoléon likeur met ijs en laat dit in het glas lopen. Garneer het de cocktail met een vanillestokje en een verse maraschino-kers.

Achtergrondinformatie

Sloane’s Gin is een product van de Nederlandse distilleerderij Toorank. De producten van Toorank zijn wereldwijd bekend. Toorank heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de ‘Worlds Best White Spirit’ en ‘World Best Gin’. De distilleerderij maakt de gin op authentieke wijze met de hand en in kleine series.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 17 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten