Grappa stravecchia mazzetti extra aged

Merk
Mazzetti d'altavilla
Verpakking
Fles 70 centiliter
Artikelnummer
6358570

Productomschrijving

In het bouquet van Mazzetti d’Altavilla stravecchia komen intense geuren van zoethout, vanille en rozijnen naar boven. De smaak is elegant en heeft een ronde en mooie finesse. Deze grappa heeft een lange en volhardende afdronk. Een heerlijk distillaat dat puur gedronken kan worden, maar ook erg lekker is bij zoete desserts.

Over Mazzetti d’Altavilla

In het toenmalige Koninkrijk van Savoye opende in 1846 de familie Mazzetti haar distilleerderij. 170 jaar later is hetzelfde bedrijf nog steeds in handen van de familie Mazzetti.

Philippo Mazzetti begreep in 1846 al dat de heuvels van Monferrato in het hart van Piemonte een goede plaats waren om edele grappa te maken. Inmiddels staan de 6e en 7e generatie aan het roer van dit familiebedrijf en nog steeds is grappa de basis van het bedrijf. De druiven voor deze grappa worden betrokken van de beste wijnboeren uit Piemonte, het assortiment is inmiddels uitgegroeid naar niet alleen grappa, maar ook naar brandy en op basis van grappa gemaakte likeuren. Alle producten hebben hetzelfde kenmerk; dat van hoge kwaliteit. Het bewijs daarvan blijkt uit de bijna ontelbare medailles en onderscheidingen die de producten van Mazzetti d’Altavilla de afgelopen jaren hebben behaald.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies Bewaren op donkere plaats bij kamertemperatuur

Ingredienten en voedingswaarden info

Allergie-informatie info

Gluten Zonder
Schaaldieren Zonder
Ei Zonder
Vis Zonder
Aardnoten en Pinda Zonder
Soja Zonder
Melk Zonder
Noten en schaalvruchten Zonder
Selderij Zonder
Mosterd Zonder
Sesam Zonder
Zwaveldioxide en Sulfieten Zonder
Lupine Zonder
Weekdieren Zonder