Patron silver tequila

De verfijnde tequila van Patron wordt met de hand vervaardigd

Merk
Patron
Verpakking
Fles 70 centiliter
Artikelnummer
6392498

Productomschrijving

De Patron Silver tequila wordt minder dan 60 dagen gerijpt. Dit gebeurt meestal in roestvrijstalen vaten. Deze verfijnde tequila is fris, robuust en complex met duidelijke tonen van zoete agave. De drank is kristalhelder en heeft een licht peperige afdronk. Tequila zoals hij hóórt te smaken!

Oorsprong tequila

Mexico staat bekend om de productie van mezcal & tequila. Beide dranken worden vaak in één adem genoemd, maar verschillen wel degelijk. Het woord mezcal betekent 'ovengebakken agave'. Mezcal mag -in tegenstelling tot tequila- van verschillende soorten agave gemaakt worden. In Mexico zeggen ze dan ook wel : ‘All tequila is mezcal, but not all mezcal is tequila’.

Het rijpen van agave is een langzaam proces, het duurt zo'n acht jaar. Dit maakt de verwerking ervan een kostbaar iets. De agave die gebruikt kan worden moet precies het juiste niveau aan suiker bevatten.

Over Patron

De bijzondere tequila's van Patron worden met de hand vervaardigd. Van het winnen uit de agave tot aan het bottelen van het eindproduct. De flessen zijn handgeblazen en genummerd. Het bedrijf maakt gebruik van een eco-vriendelijk irrigatiesysteem en recyclen de bijproducten van de agave. Er zijn maar liefst 60 handen betrokken bij de vervaardiging van Patron tequila.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 17 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

TEQUILA 100% DE AGAVE 40% Vol

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten