Buffalo trace bourbon

Merk
Buffalo trace
Verpakking
Fles 70 centiliter
Artikelnummer
6357731
per collo à 6 fles
Geldig van 15-04-2024 t/m 28-04-2024
23,95 18,50
per fles

Productomschrijving

Het vlaggenschip van de Buffalo Trace Distillery en gemaakt van mais, rogge en gemoute gerst. Minimaal 8 jaar gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten in de historische oude pakhuizen van de distilleerderij.

Aroma: Complexe aroma’s van vanille, mint en molasse.
Smaak: Plezierig zoet met tonen van bruine suiker en kruiden, daarna hout, toffee, donker fruit en anijs.
Foodpairing tip: Buffalo Trace naast een klassieke Amerikaanse hamburger.

Over Buffalo Trace Distillery

De distilleerderij van Buffalo Trace is gevestigd in Frankfort, Kentucky en is de oudste – continu producerende – distilleerderij ter wereld! Daarnaast is het ook nog eens de distilleerderij welke de meeste awards heeft mogen ontvangen. Overstromingen, branden, tornado's en zelfs de drooglegging hebben de Buffalo Trace Distillery nooit tegengehouden. Met grote toewijding, respect voor het verleden en een onbevreesd innovatievermogen overleeft de distilleerderij al meer dan twee eeuwen.

De oude sporen die de rondtrekkende bizons achterlieten in de wildernis van Amerika leidden de eerste pioniers en ontdekkingsreizigers westwaarts door Amerika. Één van die sporen leidde naar de oevers van de rivier de Kentucky, de plek waar de Buffalo Trace Distillery nu al meer dan 200 jaar nog steeds zijn bourbon whiskey maakt. Als eerbetoon aan de machtige bizons en de ruige, onafhankelijke geest van de pioniers die deze bizons richting westen volgden, is de Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey gecreëerd, het vlaggenschip van de Buffalo Trace Distillery.

Naast Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey, produceren ze op de Buffalo Trace Distillery een scala aan producten, waaronder de merken Eagle Rare, Pappy van Winkle, Sazerac Rye, Blanton en Colonel E.H. Taylor. Door de grote bourbon schaarste in Amerika, is helaas een groot gedeelte niet beschikbaar voor de Europese markt of slechts een zeer kleine allocatie.

Specificaties

Land VS
Gezien in Courant 8

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten