Mycryo cacaoboter poedervorm

100% pure cacaoboter in micropoedervorm.

Merk
Callebaut
Verpakking
Bus 600 gram
Artikelnummer
33054052

Productomschrijving

Deze Mycryo cacaoboter van Callebaut is gemaakt van pure cacaoboter in micro poedervorm en is 100% plantaardig. Het is ideaal om in te bakken en braden. Ook kan het gebruikt worden om chocolade mee te temperen. Voeg 2% Mycryo toe aan de correct gesmolten chocolade, mix en klaar! Daarnaast is Mycryo perfect bestand tegen hoge temperaturen (tot 200°C).

Meer over het product

• Mycryo is 100% pure cacaoboter in poedervorm
• Ideaal om te bakken en braden
• Het garandeert gezondere bakresultaten dan andere bakvetten
• Mycryo is perfect bestand tegen hoge temperaturen
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct

Over Callebaut

Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut. Voor iedere verkochte verpakking wordt een deel geinvesteerd in de duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation.

Ook interessant voor u

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 12 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: cacaoboter

Per 100 gram

Energie (kJ) 3766
Energie (Kcal) 900
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 100
- waarvan verzadigd (gram) 60
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info