Creme brulee debic

Merk
Debic
Verpakking
Fles 1 liter
Artikelnummer
40560018
per collo à 6 fles
Geldig van 18-03-2024 t/m 31-03-2024
7,75 5,75
per fles

Productomschrijving

Debic crème brûlée is een vloeibare basis voor een traditionele, fluweelzachte crème brûlée met echte vanillepuntjes (100% Bourbon vanille). Deze crème brûlée is smeltbaar en kan ook worden gebruikt als vulling voor pralinés en tartelettes of luchtige espuma’s (met sifon). Een fles Debic crème brûlée bevat ongeveer 10 porties. Ook te gebruiken voor: taartvullingen, luchtige espuma’s of schuimen (met sifon).

Basisbereiding stap-voor-stap

• Schenk de inhoud van de verpakking Debic Crème Brûlée in een pan.

• Verwarm tot een temperatuur van 70°C is bereikt.

• Portioneer in de schaaltjes.

• Laat 10 minuten op de werktafel afkoelen en plaats goed afgedekt in de koeling. Laat 2-3 uur opstijven.

• Voor serveren bestrooien met een fijn laagje suiker of rietsuiker en brand af met behulp van een gasbrander voor een krokant laagje karamel.



Bewaarinstructie:

Product gekoeld bewaren (max. 7°C); na opening binnen enkele dagen gebruiken.

Specificaties

Seizoen Winter
Gezien in Courant 6

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: magere MELK: ROOM (42% vet) (28%): suiker: EIGEEL: gemodificeerd zetmeel: stabilisatoren: E461, E331, carrageen: natuurlijk Bourbon vanille-extract: natuurlijk aroma: emulgator: E471: kleurstof: betacaroteen: vanillezaadjes.

Per 100 gram

Energie (kJ) 785
Energie (Kcal) 187
Eiwitten (gram) 3
Koolhydraten (gram) 14
- waarvan suiker (gram) 13
Vet (gram) 13
- waarvan verzadigd (gram) 9,1
Zout (gram) 0,1

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Met
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten