Geleisuiker speciaal 500 gr

Voor halfzoete jam

Merk
Van gilse
Verpakking
Wikkel 10 pak
Artikelnummer
20012826

Productomschrijving

Geleisuiker is kristalsuiker met een natuurlijke, smaakloze pectine en citroenzuur. Met Geleisuiker Speciaal van Van Gilse heeft u binnen enkele minuten een eigen halfzoete jam gemaakt. Alleen fruit toevoegen is voldoende. Geleisuiker is onbeperkt houdbaar, maar de geleerkracht kan na verloop van tijd minder worden. Het product is vrij van gluten.

Over van Gilse

Van Gilse is onderdeel van Suiker Unie: van oudsher Nederlands toonaangevende suikerproducent. De suikerproducten worden gemaakt in Nederland. Suiker wordt gemaakt van suikerbieten die vanaf september worden gerooid. Maar liefst 9000 Hollandse bietentelers verbouwen op ongeveer 70.000 hectare bieten voor Van Gilse. Voor één kilo suiker zijn zes suikerbieten nodig. Van Gilse beschermt de natuur zo goed mogelijk. Het bedrijf probeert de natuur te beschermen door biodiversiteit te bevorderen, het landschap in stand te houden en grondwater goed te beheren.

Specificaties

Seizoen Zomer

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 15ºC
Maximale bewaartemperatuur 20ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Suiker, geleermiddel (pectine), voedingszuur (E330) (citroenzuur), plantaardige olie (palm, kokos), conserveermiddel (kaliumsorbaat).

Per 100 gram

Energie (kJ) 1682
Energie (Kcal) 396
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 97
- waarvan suiker (gram) 97
Vet (gram) 0,2
- waarvan verzadigd (gram) 0,2
Zout (gram) 0,04

Allergie-informatie info