Zeewier azijn

Merk
Spennekot
Verpakking
Fles 250 milliliter
Artikelnummer
38500970

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Zilte Oogst is onze leverancier van zeewier en zout uit de Oosterschelde.

Deze zachte azijn is op smaak gebracht met zeesla, die zorgt voor een sterke umami smaak. Heerlijk als basis voor sauzen en dressings bij salades, brood en natuurlijk Zeeuwse mosselen.

Zilte Oogst & Zeker Zeeuws

Zilte Oogst staat voor een range producten met zeewier en/of zout uit de Oosterschelde. De Oosterschelde is een van de schoonste wateren van Europa. Vanzelfsprekend zijn alle producten puur natuur en geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen. Met de productlijn Zilte Oogst wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de Nederlandse en Belgische keuken: koken met Zeeuws zeewier.

Zilte Oogst heeft het streekkeurmerk ‘Zeker Zeeuws®’. Dit keurmerk garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd met Zeeuwse grondstoffen. Bovendien op een duurzame wijze, met respect voor milieu, mens en dier. Om deze redenen is het een prachtige toevoeging aan ons brede Ik kOOK Bewust assortiment.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Azijn, zeewier

Per 100 gram

Energie (kJ) 1329
Energie (Kcal) 323
Eiwitten (gram) 0,7
Koolhydraten (gram) 7,3
- waarvan suiker (gram) 5,3
Vet (gram) 38,4
- waarvan verzadigd (gram) 4,2
Vezels (gram) 4,3
Zout (gram) 1,07

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten