Zeewier tapanade

Merk
Spennekot
Verpakking
Pot 170 gram
Artikelnummer
38501080

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Zilte Oogst is onze leverancier van zeewier en zout uit de Oosterschelde.

Deze tapenade heeft de natuurlijke friszilte smaak van zeewier. Heerlijke spread voor op toast, brood of om in te dippen. Ook lekker in salades of door rauwkost.

Zilte Oogst & Zeker Zeeuws

Zilte Oogst staat voor een range producten met zeewier en/of zout uit de Oosterschelde. De Oosterschelde is een van de schoonste wateren van Europa. Vanzelfsprekend zijn alle producten puur natuur en geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen. Met de productlijn Zilte Oogst wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de Nederlandse en Belgische keuken: koken met Zeeuws zeewier.

Zilte Oogst heeft het streekkeurmerk ‘Zeker Zeeuws®’. Dit keurmerk garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd met Zeeuwse grondstoffen. Bovendien op een duurzame wijze, met respect voor milieu, mens en dier. Om deze redenen is het een prachtige toevoeging aan ons brede Ik kOOK Bewust assortiment.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Per 100 gram

Energie (kJ) 1329
Energie (Kcal) 323
Eiwitten (gram) 0,7
Koolhydraten (gram) 7,3
- waarvan suiker (gram) 5,3
Vet (gram) 38,4
- waarvan verzadigd (gram) 4,2
Zout (gram) 1,07

Allergie-informatie info