Boemboe rendang kokki djawa nr 5

Merk
Kokki djawa
Verpakking
Zak 100 gram
Artikelnummer
25101266

Productomschrijving

Rendang is een Sumatraans vleesgerecht. Ofwel een Indonesisch stoofpotje van het eiland Sumatra. Rundvlees heeft een lange gaartijd. Het Hollandse oma draadjesvlees wordt meestal voor de rendang (sapi = rund) gebruikt. I.p.v. Hollandse kruiden worden hier de oosterse kruiden aan toegevoegd. Kokki Djawa Boemboe (kruidenmix) Rendang is ook geschikt voor kip, eieren en tahu/tempeh. Met kokosmelk wordt de saus gebonden.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 10 ºC
Maximale bewaartemperatuur 28 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Water, suiker, uien, zout, paprika, gemalen rode chilipepers, gember, knoflook, curcuma, sereh, KORIANDER, djinten, voedingszuren (E330, E270), conserveermiddelen (E260, E202, E211),

Per 100 gram

Energie (kJ) 505
Energie (Kcal) 121
Eiwitten (gram) 3
Koolhydraten (gram) 26,3
- waarvan suiker (gram) 14,4
Vet (gram) 1,3
- waarvan verzadigd (gram) 0,2
Zout (gram) 9,4

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten