Fish sauce ca com

Merk
Ca com
Verpakking
Fles 725 milliliter
Artikelnummer
25115911

Productomschrijving

Deze Thaise vissaus wordt bereid op basis van gezouten en gefermenteerde ansjovis. De saus is een lekkere smaakmaker in diverse Aziatische gerechten en dressings. Kijk niet raar op als er kristallen onderin de fles zitten; dit zijn natuurlijke zoutkristallen.

Over vissaus

Vissaus wordt gemaakt van vergiste vis, waaraan eventueel ook verschillende kruiden en specerijen kunnen worden toegevoegd. In de Aziatische keuken wordt vissaus vaak gebruikt als vervanging van zout bij de bereiding van gerechten. Vissaus is in veel Aziatische gerechten een onmisbaar ingrediënt. En hoewel vissaus op zijn zachtst gezegd heel sterk naar vis ruikt, is de smaak veel subtieler. In plaats van vissig is het eerder zilt en nootachtig zoet, het wordt omschreven als typisch umami.

Specificaties

Seizoen Lente

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

ANSJOVIS extract 45%, zout 31,7%, water 23%, smaakversterker (E621), conserveermiddel (E211).

Per 100 gram

Energie (kJ) 43
Energie (Kcal) 10
Eiwitten (gram) 2,5
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 22,6

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Met
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten