Tokyo high

Merk
Saus.guru
Verpakking
Fles 500 milliliter
Artikelnummer
24108370
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Deze saus is geïnspireerd op de teriyakisaus, is hoog op smaak én geeft een mooie glans aan uw gerechten. De saus werkt het beste op hoge temperatuur (barbecue en grill) en is erg lekker bij eend, maar zeker ook de moeite waarde bij gamba en tonijn.

Over Teriyaki

Teriyaki is een kooktechniek waarbij het hoofdingrediënt wordt gemarineerd in een teriyakisaus. Deze saus geeft het gerecht een mooie glans wanneer het bereid is. Hier komt ook de naam vandaan; teri betekent glanzen en yaki betekent gegrild. Vlees, vis en groenten worden na het marineren dichtgeschroeid op de grill en terwijl dit gaart, wordt het nog enkele malen bestreken met de saus.

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 6 ºC
Maximale bewaartemperatuur 6 ºC
Bereidingsadvies Doseer naar eigen inzicht als condiment of als ingredient in en bij gerechten

Ingredienten en voedingswaarden info

Water, suiker, SOJAsaus (SOJAboon, water, TARWE, zout), gedroogde glucosestroop, tomatenpuree, gemodificeerd maiszetmeel, gedroogde uien, gedroogde knoflook, peperpasta (gefermenteerde rijst, maissiroop, water, chilipeper, SOJApasta, alcohol, zout, TARWE extract, knoflook, bonenpasta), VISsaus (anjovis, zout, water), gedroogde kruiden, specerijen (SELDERIJ), kleurstof (paprikaextract)Conserveermiddel: Kaliumsorbaat

Per 100 gram

Energie (kJ) 702
Energie (Kcal) 168
Eiwitten (gram) 1,8
Koolhydraten (gram) 33,9
- waarvan suiker (gram) 32,1
Vet (gram) 0,1
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 2

Allergie-informatie info

Aardnoten
Kan sporen bevatten van
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Kan sporen bevatten van
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Met
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Met
soja
Vis
Met
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten