Glace de gibier gecon. wildbouillon

Merk
Maître cuisine
Verpakking
Pot 1 kilogram
Artikelnummer
40800455

Productomschrijving

Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis van specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten zoals wildragout, wildbouillon en soep.

Over Maître Cuisine Glaces

Maître Cuisine Glaces zijn de perfecte basis of finishing touch voor heerlijke sauzen, bouillons en soepen. Het maken van de beste basis voor gerechten is een tijdrovende bezigheid. Dankzij de hoogwaardige en verfijnde kwaliteit van de Maître Cuisine glaces zijn deze gemakkelijk en snel te bereiden. Ambachtelijk bereid met de smaken uit de klassieke Franse keuken. Alle glaces zijn koelvers, hoog op smaak en geschikt om culinaire én authentieke gerechten mee te bereiden. Voor de geconcentreerde glaces geldt een dosering van 1/6.

Specificaties

Seizoen Winter

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 6 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

80% wildbouillon (rund, hert), maltodextrine, glucose, zout, gistextract, zetmeel (rijst, aardappel), gelatine (rund), honing, rode wijn extract, knoflookconcentraat, kruiden- en specerijen extract (marjolein, salie, piment, laurier).

Per 100 gram

Energie (kJ) 323
Energie (Kcal) 76
Eiwitten (gram) 6,9
Koolhydraten (gram) 11
- waarvan suiker (gram) 4,5
Vet (gram) 0,29
- waarvan verzadigd (gram) 0,17
Zout (gram) 4

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten