Roux blank korrel

Merk
Knorr
Verpakking
Emmer 10 kilogram
Artikelnummer
22016293

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies Koel en droog bewaren
Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Bereidingsadvies Bereidingswijze 1) breng de vloeistof (bouillon, melk, fond) aan de kook. 2) voeg knorr fonds de cuisine blanke roux toe. 3) laat 5 minuten zachtjes doorkoken. 4) breng op smaak. gebruik knorr fonds de cuisine blanke roux voor het binden van uw sauzen, so

Ingredienten en voedingswaarden info

Tarwebloem, palmvet.

Per 100 gram

Energie (kJ) 240
Energie (Kcal) 60
Eiwitten (gram) 0,6
Koolhydraten (gram) 4,5
- waarvan suiker (gram) 0,5
Vet (gram) 4
- waarvan verzadigd (gram) 3
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0,8
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,2
Vezels (gram) 0,5
Zout (gram) 0,01

Allergie-informatie info

Gluten Met allergenen
Schaaldieren Zonder
Ei Zonder
Vis Zonder
Aardnoten en Pinda Zonder
Soja Zonder
Melk Zonder
Noten en schaalvruchten Zonder
Selderij Zonder
Mosterd Zonder
Sesam Zonder
Zwaveldioxide en Sulfieten Zonder
Lupine Zonder
Weekdieren Zonder