Medaglioni asperges
Productomschrijving
Op het ritme van de seizoenen voorziet Altoni een gevulde pasta met lokale ingrediënten van de tijd van het jaar. Vanaf april tot en met juni kan je genieten van deze medaglioni met verse witte asperges. De asperge, ook wel de ‘koningin onder de groenten’ genoemd, is in combinatie met de verse pasta een ware delicatesse. De vulling wordt in eigen huis bereid met Belgische asperges. De volle romige ricotta en mozzarella zorgen voor een smeuïge vulling welke subtiel op smaak wordt gebracht met peterselie.
Bereiden en bewaren
Bewaaradvies na openen | Na opening verpakking, product gekoeld |
Minimale bewaartemperatuur | 0 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 4 ºC |
Bereidingsadvies | Bereiding: koken in voldoende, gezouten, water gedurende 4 à 5 minuten. Préparation: faire cuire en eau suffisante, salée, pendant 4 |
Ingrediënten: harde TARWE, asperges 23%, ricotta (wei (MELK), koeMELK, ROOM, zout, zuurteregulaar: citroenzuur), SCHARRELEI, mozzarella (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel), gedroogde aardappelen, KIPEIWIT poeder, zetmeel, palmvet, maltodextrine, zout, roux (TARWEbloem, palmvet), suiker, aspergepoeder 0,1%, MELKSUIKER, MELKEIWITTEN, maïsolie, gistextract, aroma’s, rijstbloem, fructose, citroensappoeder, gemodificeerd zetmeel, peterselie, zeezout, bamboevezel, natuurlijk aroma, specerijen. Kan sporen bevatten van soja, vis, selderij, mosterd, schaaldieren, weekdieren, noten.
Energie (kJ) | 755 |
Energie (Kcal) | 179 |
Eiwitten (gram) | 8,6 |
Koolhydraten (gram) | 26,4 |
- waarvan suiker (gram) | 2,6 |
Vet (gram) | 4,5 |
- waarvan verzadigd (gram) | 2,4 |
Zout (gram) | 3,7 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten