Tomatenketchup

Met Stevia extract

Merk
Remia
Verpakking
Emmer 2500 milliliter
Artikelnummer
24116494

Productomschrijving

Remia tomatenketchup is een volledig natuurlijke ketchup met Stevia extract en heerlijk vol van smaak. De ideale ketchup voor bij een hamburger, hotdog of tosti. Deze emmer bevat 2,5 liter tomatenketchup.

Over Remia

De oprichter van Remia is Arie de Rooij. In 1925 begon hij in de schuur van zijn huis in Amersfoort met het melangeren van margarines. Later kwam er een mengerij bij, waar margarine met roomboter werd vermengd. De Rooij’s Elektrische Melangeer Inrichting Amersfoort, afgekort Remia, was daarmee een feit. Sinds de jaren 50 staat de enorme fabriek in Den Dolder. Vanaf dit moment werd het assortiment van Remia steeds breder, met onder andere verschillende sauzen, vetten en boters. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Remia centraal. Hierbij wordt rekening gehouden met de drie P’s: People, Planet en Profit (Prosperity). Remia beschikt over een kwaliteitszorg-systeem dat is gecertificeerd volgens het ISO 9001:2008, IFS en BRC Higher Level normeringen en voldoet hiermee aan de allerhoogste kwaliteits- en productveiligheidsnormen.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

tomatenpuree (140g verse tomaten per 100g saus), azijn, suiker, maïszetmeel, zeezout, specerijen, zoetstof: stevioglycosiden, knoflookpoeder.

Per 100 gram

Energie (kJ) 354
Energie (Kcal) 83
Eiwitten (gram) 1
Koolhydraten (gram) 18
- waarvan suiker (gram) 14
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 1

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten