Basterdsuiker wit

Om te bakken

Merk
Van gilse
Verpakking
Pak 600 gram
Artikelnummer
20015001

Productomschrijving

Witte basterdsuiker wordt verkregen door blanke suikerstroop aan kristalsuikers toe te voegen. Basterdsuiker is een onmisbaar ingrediënt voor het bakken van bijvoorbeeld taart en cake. De bereiding van basterdsuiker is sinds de negentiende eeuw niet meer wezenlijk veranderd. Om deze reden draagt Van Gilse basterdsuiker het label: ‘Gegarandeerde Traditionele Specialiteit’. De basterdsuiker is onbeperkt houdbaar en glutenvrij.

Over van Gilse

Van Gilse is onderdeel van Suiker Unie: van oudsher Nederlands toonaangevende suikerproducent. De suikerproducten worden gemaakt in Nederland. Suiker wordt gemaakt van suikerbieten die vanaf september worden gerooid. Maar liefst 9000 Hollandse bietentelers verbouwen op ongeveer 70.000 hectare bieten voor Van Gilse. Voor één kilo suiker zijn zes suikerbieten nodig. Van Gilse beschermt de natuur zo goed mogelijk. Het bedrijf probeert de natuur te beschermen door biodiversiteit te bevorderen, het landschap in stand te houden en grondwater goed te beheren.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 15ºC
Maximale bewaartemperatuur 20ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Suiker, invertsuikerstroop.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1683
Energie (Kcal) 396
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 99
- waarvan suiker (gram) 99
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten